Vaskekælder

Vaskekælder

Online booking

Ejerforeningens fælles vaskeri findes i kælderen, Albaniensgade 2. Der er tre vaskemaskiner og to tørretumblere.

Vaskeriet betjenes med en vaskebrik fra Nortec. Der hører en brik til hver lejlighed. Hvis man mister en vaskebrik kan en ny købes hos administrator. Forbruget på vaskeriet bliver opkrævet sammen med fællesudgifterne. Spørgsmål til opkrævningen stilles til administrator.

Vaskebrikken aktiveres første gang med en aktiveringskode der udleveres sammen med vaskebrikken. Herefter kan man oprette en bruger på hjemmesiden eller appen med samme aktiveringskode. Vasketider bookes enten direkte via kontrolpanelet i vaskeriet, via hjemmesiden http://e-vaskeri.dk eller appen E-vaskeri.

Der bliver gjort rent i vaskekælderen en gang om ugen, men hjælp selv med at holde orden. Hvis tøj og vaskemiddel er efterladt, fjernes det.

Der er tørrestativer i gården og tørrerum på loft og i kælder.

Priser: priserne kan ses på hjemmesiden eller i appen.

Tørring af tøj

  • Tørrerum kan benyttes til tørring af tøj. Tørrerum findes i kælderen i Albaniensgade 4 og på lofterne. Tøj ophængt til tørring i i tørrerum må ikke dryppe på gulvet. Rummene skal efter endt brug være ryddelige og rene.
  • De fælles tørrestativer i gården benyttes ofte om sommeren. Sørg derfor for at fjerne dit tøj når det er tørt. Hænger der tørt tøj på stativerne, er det tilladt at tage det ned og lægge på bordet i vaskekælderen, hvis man selv har behov for tørrepladsen.
  • Private tørrestativer må ikke opstilles i gården, der henvises til tørrerum.